Skip to content

Belépési nyilatkozat

 

Kérjük a kutyatulajdonosokat, hogy a belépési szándékukat szervezetünknél a következőképpen kezdeményezzék! A lenti linken elérhető, aláírt belépési nyilatkozatot kérjük eljuttatni személyesen, postai úton, vagy beszkennelve e-mailben Forgács Istvánnéhoz.

Postacím: Forgács Istvánné cím 1172 Budapest, IV. u. 25.
Telefonszám +36/30/9314523
MÁRK központi e-mail címe: markrottweilerklub@gmail.com

LETÖLTÉS: >>>Belépési kérelem 

A visszaigazolt tagfelvétel után, e-mailt küldünk és kérjük a pénz átutalását. Az átutalt tagdíjról, szövetségi kártya díjról számlát állítunk ki, melyet  elküldünk az önök részére.  Az évenkénti tagdíj utalással a tagság folyamatos, nem kell új belépési kérelmet kitölteni, ha január 31-ig beérkezik a tagdíj ! 

Közlemény rovatba kérjük beírni MÁRK tagság – MEOESZ tagság. Amennyiben nem igényel szövetségi kártyát feltétlen jelezze felénk! MÁRK tagdíj 6000 Ft + szövetségi kártya díj 4000 Ft . –        

Bank: Magyarországi Általános Rottweiler Klub
Számlaszám: 11705008 20410078 00000000
OTP Bank Nyrt.  Budapesti régió 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 7.

Payment of entry fee: Owner: Magyarországi Általános Rottweiler Klub (MÁRK) Konto: HU 56 1170 5008 2041 0078 0000 0000 BIC (SWIFT) Code:OTPVHUHB Bankcontact: 0500 OTP Bank Nyrt. Budapesti régió 1052 Budapest, Deák F. utca 7.

Mindenkinek csak egy (1) szövetségi kártyára van szüksége ahhoz, hogy a MEOESZ nyújtotta szolgáltatásokat kedvezményes díjjal vehesse igénybe. Az önálló Klub tagdíja meg a klub működési költségére fedezet és az által gyakorolhatja a tag, azt a pluszt, ami a tagsággal jár, hogy választó és választható a különböző tisztségekre, szavazhat a közgyűlésen. Ezt, vagy az alapszabály, vagy a szervezet működését leíró egyéb szabályzat tartalmazza. 

Belépési kérelem nyomtatvány

MEOESZ nyújtotta szolgáltatások:

Egységes, meghatározott nevezési díj a CAC, CACIB kiállításokra, online ügyintézés, online – a Kutya újság – online alombejelentés.

               Kattints <<< a szolgáltatások listájáért – ami a MEOESZ szövetségi kártyához kötött

Az FCI –Nemzetközi Kinológiai Szövetség – Fédération Cynologique Internationale-amely egységes keretbe foglalja, a fajtatiszta kutyatenyésztéshez kapcsolódó mindenféle kutyás tevékenységet. Ezért FCI jogosultságként is szokták emlegetni a szövetségi kártya mibenlétét. A főoldalon levő logo-ra kattintva eléred az FCI honlapját, ha többet akarsz tudni a tevékenységéről. MEOESZ ennek a szövetségnek a tagja, mint kinológiai csúcsszerv Magyarországon. Logo szintén a főoldalon.