Skip to content

Kiállítás nevezési űrlap
Show Entries

Alap adatok /Main Data

Kérjük figyelmesen töltse ki a nevezési lapot! Ne maradjon le, a törzskönyvi jel és szám, mikrochipszám,  Mellékletek>> szövetségi kártya másolata, származási lap  mindkét oldala, munka osztályba a munkavizsga bizonyítvány másolata, Champion osztályba a nemzeti vagy nemzetközi champion cím igazolás másolata, mert az adott osztályokba nevezéshez kötelező megadni. FCI által elismert címet adó kiállításokra kizárólag az FCI által elismert eb származási lappal, illetve 9 hónapos korig „R C” jelzésű regisztrációs lappal rendelkező kutyák nevezhetők be. Csilaggal jelölt adat megadása kötelező! Csak a hibátlanul kitöltött nevezési lapot igazolja vissza a rendszer egy jóváhagyó mondattal. 
Első oldal /first page
Hátoldal, hogy a tulajdonviszonyt ellenőrizni lehessen /Reverse to verify ownership
Champion osztályba nevezéshez -nemzeti vagy nemzetközi szépség champion bizonyítvány kell. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Champion class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
Munka osztályba nevezéshez a fajtára előírt, FCI által elfogadott (5 nyelvű) bizonyítvány kell. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Working class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
Minden kiállításra csak azonosítható kutyát lehet benevezni. A kiállító a nevezési lap beküldésével egyidejűleg kötelezettséget vállal a nevezési díj befizetésére is, amely nevezési díj semmilyen esetben nem téríthető vissza, kivéve, ha a kutya a kiállítás rendezőjének hibájából nem kerül katalógusba, és így nem kerülhet elbírálásra. A kiállító a nevezési lap aláírásával kötelezettséget vállal a kiállítás kezdési, illetve Best In Show időpontjának betartására. 3. 2. A nevezési lapon közölt adatokért a kutya tulajdonosa az aláírással és a beküldéssel egyidejűleg felelősséget vállal, a kiállítási szabályzatot magára nézve kötelezően elismeri. 3. 3. Nem nevezhetőek és nem bírálhatók a kiállításokon beteg, valamint a láthatóan vemhes (kb. 40 napos), vagy szoptatós kutyák. 3. 4. A kiállításokon helyszíni nevezés nem lehetséges. 3. 5. A bírálat alkalmával a bíró utasítására a ring titkár jogosult a felvezetett kutyát azonosítani.

A kutyák által okozott, minden néven nevezendő kárért a tulajdonos felel! A nevezési lap beküldésével a kiállító felhatalmazza a MÁRK-ot, hogy a katalógusba az itt közölt adatokat feltüntesse. A nevezési lap aláírásával a kiállító elfogadja a MÁRK  FCI és MEOESZ szövetség MÁRK kiállítási szabályzatát. With signing the form I state that all data is valid and I confirm that I accept that rules of the MARK, FCI and MEOESZ and consider them compulsory. A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó! The decisive date of age is the day the dog is shown. A nevezési lapon közölt adatokért a kutya tulajdonosa az aláírással és a beküldéssel egyidejűleg felelősséget vállal, a szabályzatokat magára nézve kötelezően elismeri.

Kötelező ! Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, elfogadom./I have read and hereby accept the Data Protection Agreement
Kötelező megadni. Így tudjuk a visszaigazolást elküldeni vagy jelezni, ha probléma merülne fel/Required. This is how we can send the confirmation or notify you if a problem arises
reCAPTCHA is required.