Online nevezési lap / Online Entries

Alap adatok /Main Data

Nevezési osztály/Class

Nemzeti vagy nemzetközi szépség champion bizonyítvánnyal. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Champion class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
A fajtára előírt, FCI által elfogadott (5 nyelvű) bizonyítvány másolatával. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Working class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
Hivatalos, az elfogadott szűrőállomások értékelésének másolata. ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
Hivatalos, az elfogadott szűrőállomások értékelésének másolata. ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
Minden kiállításra csak azonosítható kutyát lehet benevezni. A kiállító a nevezési lap beküldésével egyidejűleg kötelezettséget vállal a nevezési díj befizetésére is, amely nevezési díj semmilyen esetben nem téríthető vissza, kivéve, ha a kutya a kiállítás rendezőjének hibájából nem kerül katalógusba, és így nem kerülhet elbírálásra. A kiállító a nevezési lap aláírásával kötelezettséget vállal a kiállítás kezdési, illetve Best In Show időpontjának betartására. 3. 2. A nevezési lapon közölt adatokért a kutya tulajdonosa az aláírással és a beküldéssel egyidejűleg felelősséget vállal, a kiállítási szabályzatot magára nézve kötelezően elismeri. 3. 3. Nem nevezhetőek és nem bírálhatók a kiállításokon beteg, valamint a láthatóan vemhes (kb. 40 napos), vagy szoptatós kutyák. 3. 4. A kiállításokon helyszíni nevezés nem lehetséges. 3. 5. A bírálat alkalmával a bíró utasítására a ring titkár jogosult a felvezetett kutyát azonosítani.

A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó! The decisive date of age is the day the dog is shown.

A kutyák által okozott, minden néven nevezendő kárért a tulajdonos felel! A nevezési lap beküldésével a kiállító felhatalmazza a MÁRK-ot, hogy a katalógusba az itt közölt adatokat feltüntesse. A nevezési lap aláírásával a kiállító elfogadja a MÁRK, FCI és MEOESZ szövetség kiállítási szabályzatát.

With signing the form I state that all data is valid and I confirm that I accept that rules of the MARK, FCI and MEOESZ and consider them compulsory.

Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, elfogadom./I have read and hereby accept the Data Protection Agreement