Skip to content

Teszt online nevezés

Alap adatok /Main Data

FCI által elismert címet adó kiállításokra kizárólag az FCI által elismert származási lappal, illetve „R C” jelzésű regisztrációs lappal rendelkező kutyák nevezhetők be.  Olvasd el a kiállítási szabályzat ide vonatkozó részletes szövegét! Kérjük figyelmesen töltse ki a nevezési lapot! Ne maradjon le, a törzskönyvi jel és szám, mikrochipszám,  Mellékletek>> szövetségi kártya másolata, származási lap  mindkét oldala, HD, ED, JLPP, DNA igazolások másolata, munkavizsga bizonyítvány másolata, Nemzeti vagy Nemzetközi champion cím igazolás másolata, amennyiben az adott osztályba sorolásnál kötelező megadni.Csilaggal jelölt adat megadása kötelező! Csak a hibátlanul kitöltött nevezési lapot igazolja vissza a rendszer egy jóváhagyó mondattal. 
Kérjük a megfelelő osztályt jelőlni! Kérjük a tenyészszemle bírálati lapját is csatolni, amennyiben második, harmadik felvezetésre kerül sor! MÁRK tenyészszemle szabályzat alapján kerül megrendezésre. FCI -MEOESZ- IGP vizsgarend alapján kerül megrendezésre.
Ágazatos vizsga, verseny esetében -a lenti sorban JELŐLJE a vizsga melyik ágazatára, fokozatára jelentkezik. Egyéb vizsga jelét, fokozatát is ide lehet írni. Irányadó a mindenkor érvényes FCI Munkakutya vizsga szabályzat rendje!
Első oldal
Hátoldal, hogy a tulajdonviszonyt ellenőrizni lehessen
Champion osztályba nevezéshez -nemzeti vagy nemzetközi szépség champion bizonyítvány kell. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Champion class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
Munka osztályba nevezéshez a fajtára előírt, FCI által elfogadott (5 nyelvű) bizonyítvány kell. Ennek hiányában a kutyát automatikusan nyílt osztályba soroljuk! / Working class entries must be accompainied by a proof of entitlement. Otherwise the dog will automatically be admitted in the Open class!
Hivatalos, az elfogadott szűrőállomások értékelésének másolata. ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
ZTP-re az eredeti dokumentumot hozni kell!
Minden kiállításra csak azonosítható kutyát lehet benevezni. A kiállító a nevezési lap beküldésével egyidejűleg kötelezettséget vállal a nevezési díj befizetésére is, amely nevezési díj semmilyen esetben nem téríthető vissza, kivéve, ha a kutya a kiállítás rendezőjének hibájából nem kerül katalógusba, és így nem kerülhet elbírálásra. A kiállító a nevezési lap aláírásával kötelezettséget vállal a kiállítás kezdési, illetve Best In Show időpontjának betartására. 3. 2. A nevezési lapon közölt adatokért a kutya tulajdonosa az aláírással és a beküldéssel egyidejűleg felelősséget vállal, a kiállítási szabályzatot magára nézve kötelezően elismeri. 3. 3. Nem nevezhetőek és nem bírálhatók a kiállításokon beteg, valamint a láthatóan vemhes (kb. 40 napos), vagy szoptatós kutyák. 3. 4. A kiállításokon helyszíni nevezés nem lehetséges. 3. 5. A bírálat alkalmával a bíró utasítására a ring titkár jogosult a felvezetett kutyát azonosítani.

A kutyák által okozott, minden néven nevezendő kárért a tulajdonos felel! A nevezési lap beküldésével a kiállító felhatalmazza a MÁRK-ot, hogy a katalógusba az itt közölt adatokat feltüntesse. A nevezési lap aláírásával a kiállító elfogadja a MÁRK, FCI és MEOESZ szövetség kiállítási, tenyész szemle  szabályzatát. With signing the form I state that all data is valid and I confirm that I accept that rules of the MARK, FCI and MEOESZ and consider them compulsory. A korhatár megállapításánál a bírálat napja az irányadó! The decisive date of age is the day the dog is shown.

A nevezési lapon közölt adatokért a kutya tulajdonosa az aláírással és a beküldéssel egyidejűleg felelősséget vállal, a szabályzatokat magára nézve kötelezően elismeri.

Kötelező ! Az Adatvédelmi Tájékoztatót elolvastam, elfogadom./I have read and hereby accept the Data Protection Agreement
Kötelező megadni. Így tudjuk a visszaigazolást elküldeni vagy jelezni, ha probléma merülne fel.